Окрадохте парите в държавата – сега посягате и на общините, обричате милиони българи

admin

🔴Пет месеца правителството и мнозинството разигравате цялата държава с взаимен рекет и извиване на ръце за разпределяне на порциите във властта и за пари. Дойдохме и до най-важния въпрос за държавата – бюджета. И отново сме свидетели на рекет и извиване на ръце в сглобката, за сметка на държавата и на хората.

❗️Министерството на финансите в рамките на 4 часа вечерта – от 12 ч. на обяд до вечерта, приканва кметовете да си изпратят проектите, които да се включат в бюджета. И след това им пишат – това писмо не е подписано, ама вие все пак си изпратете проектите.

⁉️Кириле Петков, Христо Иванов, някога, когато работехме заедно, ние започнахме да се борим с този модел на финансиране и кражби от общините, защото това е кражба от всеки български гражданин. Какво правите сега? Продадохте енергията на протеста от 2020 г., сега продавате и кметовете.

❓За какво се борихме на тези местни избори за промяна на модела „ГЕРБ“? И най-вече ПП и ДБ – докога ще ви употребяват като салфетки? Окрадохте парите в държавата, разпределихте си министерствата, разпределихте си фирмите и държавните дружества. Сега и общините ли искате по този начин? Е, няма да стане

📌БСП настоява министърът на финансите Асен Василев да дойде в парламента и бъде изслушан. Спешно и сега.

👇Повече може да прочетете тук:

https://bsp.bg/…/25338-ninova_kym_sglobkata__okradohte…

Post Comments:

Вашият коментар