Георги Йорданов, кандидат за кмет на район „Владислав Варненчик“ отКоалиция „БСП за България“: „Икономически развит район без да се жертва природата и да се превръща в бетонирана земя!

admin

Кой е Георги Йорданов?

Съпруг, приятел, партиец, инструктор…човек, на първо място. Роден съм през 1985 година във Варна. Имам висше образование професионален бакалавър по специалност „Преподавател-инструктор на водачи на МПС“ от Техническия университет в София. Повече от 12 години работя по специалността си. Обичам професията си, старая се да науча водачите на автомобили на дисциплина и толерантност на пътя, да бъдат внимателни и да не забравят, че скоростта и спазването на пътните знаци, спасяват живот!

Каква е Вашата мотивация да се впуснете в предизборната надпревара за кметското място в район „Владислав Варненчик“?

На първо място, за да работя заедно с моите съкварталци и заедно да превърнем нашия район в удобен, чист и подреден. Искам и мога да запазя и малкото останала зеленина и да направя така, че да започне засаждане на нова растителност във „Владислав Варненчик“. Ще направя всичко възможно бетонирането на квартала да спре, улиците да се осветят там, където сега е тъмно, инфраструктурата да се обнови, да се поддържа чистотата…Нашият квартал ще бъде за пример и място, желано от варненци за живеене. Ще обърна специално внимание на всеки микрорайон и ще разговарям с жителите там, за да потърся и техните виждания и да изслушам от какво имат
нужда те. Вече 8 години наблюдавам липсата на връзка между районния кмет и владиславовци. Тази практика трябва да бъде преустановена веднага.

Какви са Вашите приоритети и визия за развитие на район „Владислав Варненчик“?

Ще започна с най-важния, според мен, който ще донесе едно успокоение в района, а именно – изграждане на многоетажни паркинги във всеки микрорайон с видеонаблюдение. Детските площадки във „Владислав Варненчик“ са много малко на брой, необходимо е да има във всеки
микрорайон. Същото важи и за паркове за разходка и почивка. На следващо място – ще направя пълна ревизия на общинските жилища в района. Притеснен съм на кого са отдадени, в какво състояние са, наемите събират ли се и за какво се използват тези пари. Приоритетно ще работя и за обновяване на ДКЦ 3 /Поликлиниката/, изграждане на културно-спортен център с басейн
и киносалон“ , забрана за строителство в трети и четвърти микрорайон, където се очаква да се издигнат 200 нови кооперации. Поемам ангажимент за изграждане на видеонаблюдение в първи, втори, трет и четвърти микрорайон, както и в Ментешето и Балъм Дере. Важно е да бъде разширено и кръстовището на бул. „Константин и Фружин“ с бул. „Цар Освободител“ с още една лента , която да е в посока към летището. Ще обърна сериозно внимание и на проблема с бездомните животни в района. „Владислав Варненчик“ има нужда и от нова детска ясла и градина, ще работя това да стане факт.

За финал, какво е вашето послание към избирателите и защо те трябва да излязат да гласуват на 29 октомври?

Обръщам се към моите съкварталци с молба да излязат и да гласуват с номер 1, за БСП, в бюлетината – за по-доброто бъдеще на район „Владислав Варненчик“ и на Варна, и за по-добрия живот на всички нас, варненци.

Post Comments:

Вашият коментар