БСП продължава срещите с новоизбраните кметове и общински съветници

admin

На 2 декември в Плевен се събират социалистите в местната власт от Северозападна България

Ръководството на БСП продължава срещите си след местните избори с новоизбраните от името на партията кметове и общински съветници. След Шумен, на 2 декември в Плевен се събират представителите на социалистите от областите Плевен, Ловеч, Велико Търново, Габрово, Враца, Монтана и Видин.

По време на срещата ще бъдат обсъдени бюджета за 2024 г. както и общите задачи пред БСП в местната власт с акцент върху социалната политика и прозрачното управление на общините. Народният представител проф. Румен Гечев ще постави акцент върху управлението на общинските финанси и отражението на политиките на местно ниво, с оглед на Бюджет 2024. Кметовете на Троян Донка Михайлова, на Полски Тръмбеш – Георги Чакъров, на Левски – Любка Александрова ще споделят добри практики при провеждането на социалната политика в общините и опита си на утвърдени кметове.

В срещата участие ще вземат лидерът на БСП Корнелия Нинова, членове на Изпълнителното бюро, народните представители от „БСП за България”, областни и общински председатели, координатори, кметове и общински съветници.

Post Comments:

Вашият коментар