БСП: Незабавна оставка за политиците от ДБ, яли торти с нарязания Паметник на Съветската армия

admin

Днес режат паметници и торти с глава на дете, утре ще започнат да режат и истински глави, предупреждават социалистите

Незабавна оставка за всички политици, които са били на мероприятията на ДСБ и „Да, България“ и са яли торти с формата на нарязания Паметник на Съветската армия.

За това призоваха народните представители от „БСП за България“ Георги Свиленски, Иван Ченчев и Атанас Зафиров в Народното събрание.

Пред медиите те показаха снимки от въпросните купони със скандални торти, на които се виждат форми на отрязани глава на дете и крайници, както и надпис „За унищожителя на МОЧА“.

„Тези снимки те сами са си ги качили и се радват с тях. Но най-вероятно вече са ги свалили. Спомняте ли си заместник областния управител на София, който се снима с отрязаната ръката на войника? Тогава предупредихме какво следва. Какво ще е следващото им изпълнение – всички чакаме.  Призоваваме за техните оставки, защото тези хора получават заплати от нашите и вашите данъци. Не може те да представляват българското общество. Това са фашисти, варвари и главорези“, коментира Георги Свиленски.

„Ако бяхме нормална държава, каквато претендираме да сме – щеше да има чутовен и грандиозен скандал. Нямаме думи да опишем – българските „демократи“ отрязаха главите на демокрацията. Лошото е, че режат и главата на нацията, тъй като я противопоставят“, реагира Иван Ченчев.

„Тези хора имат особен фетиш към рязането на глави. Това е логичното обяснение на случващото се. И не само от постовете, те трябва да излязат и въобще от българската политика. Защото днес режат паметници и торти, а утре ще започнат да режат и истински глави“, каза Атанас Зафиров.

Post Comments:

Вашият коментар