Борислав Гуцанов, водач на листата на БСП във Варна и Шумен:

admin

Само гласът за БСП ще пребори мафията и паралелната държава на “сглобката” с любезното съдействие на ДПС

Да опазим мира и да не допуснем по-нататъшното въвличане на България във военен конфликт с глас за номер 24, призова социалистът

Важно е да не се повтори още една порция от същото, което гледахме през последните месеци, защото това, което се случваше – беше равносилно в много от случаите на национално предателство. Това каза по време на дебата в предаването “Тази сутрин” по btv водачът на листата на БСП във Варна и Шумен Борислав Гуцанов.

“Давам примери с няколко от фактите – може ли ние да подаряваме оборудването за „Белене“, когато можеше тази атомна централа да започне да работи и то само срещу 5 милиарда евро. Тези пари да се върнат в рамките на около четири години, защото не може това мнозинство, което преди малко си подават топката и отново са готови да подпишат подобни споразумения, да коментират така лековата какво се случва през последните месеци”, каза Гуцанов в ефира на националната телевизия. “Налице е национално предателство – два пъти се подписва договор, от който губим дори национален суверенитет срещу 30 милиарда да бъде построена централа в Козлодуй по една технология, която я няма никъде по света, чужда държава определя кой и как да строи включително и фирмите, които да бъдат там. Това не е ли национално предателство?”, категоричен беше варненският водач на социалистите.

“Да сразим демографската катастрофа с всички социални пакети, предлагани от БСП! Да се изправим срещу корупцията и да върнем диалога в политиката. Да опазим мира и да не допуснем по-нататъшното въвличане на България във военен конфликт! Само БСП може да гарантира това”, бяха финалните думи на Гуцанов към избирателите.

Post Comments:

Вашият коментар